Mind Coach®

Certified trainer -stressivalmentaja

Kiinnostaako stressinhallinnan valmentaminen?

Mind Coach® certified trainer -koulutusohjelma on valmennuksen ammattilaisille tai vaativan työelämän toimijoille suunnattu valmennuskonsepti. Koulutusohjelmassa keskitytään yksilön henkisen suorituskyvyn kasvattamiseen.

Valmennuksessa käytettävä metodi on tieteellisesti vahvistettu ja kokemuksellisesti testattu. Menetelmä on syntynyt vaativan työelämän tarpeista, missä sitä on kehitetty ja käytetty. Mind Coaching soveltuu mm. osaksi urheiluvalmennusta, henkilöstön valmentamista mutta myös elämätapamuutoksen valmentamiseen.

Mind Coach® tavaramerkki on Suomen Mentoritiimin omistama tuotemerkki. Olemme ainoa koulutusorganisaatio Suomessa, joka käyttää tätä menetelmää. Kurssin hyväksytysti suorittaneilla on oikeus käyttää Mind Coach® Certified Trainer -tunnusta.

Miksi sinun kannattaa hakeutua Mind Coach ® -koulutusohjelmaan?

Esimiesten ja valmentajien työssä suurin haaste ei ole pelkästään tiedon jakamisessa tai ratkaisujen löytämisessä. Keskeisin haaste löytyy mielestä, joka voi motivoituneenakin vastustaa tavoitteen suuntaista tekemistä ja hyvien tapojen muodostusta.

Mind Coach® Certified Trainer -koulutusohjelmassa opit valmentamaan yksilöä niin, että hänen toiminta- ja aikaansaamiskykynsä kasvavat. Henkisen suorituskyvyn kasvattaminen on kaiken kehittymisen ydin. Tämän menetelmän avulla opit auttamaan ihmisiä paremmin, kasvatat ammattitaitoasi, syvennät asiakassuhteen luottamusta, lisäät energiaa ja innostusta valmentamiseen sekä opit vaikuttamisen arvokkaan taidon.

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet osallistujat saavat oikeuden käyttää Mind Coach® Certified Trainer -nimikettä, ja hyödyntää uudenaikaista ja tieteellisesti tutkittua valmennusmenetelmää omassa työssään.

Tutustu Mind Coach -koulutukseen ja lähde mukaan täältä »