Tiimityö

Huipputiimin dynamiikka

Aina on enemmän kysymys meistä kun minusta, aina. Erikoisyksiköiden tehokkuus perustuu saumattomaan tiimityöhön. Ryhmädynamiikka rakentuu ihmisten välillä ja on näin ollen tunnoton työlle.

Toimiminen tiimissä on taito, ei ominaisuus.

Pyydä tarjous
Image

Huipputiimi rakentuu näin:

Sinulla on tahtotila tulla henkilökohtaiseksi mestariksi siinä mitä teet.

Kun meille avautuu merkityksellisyys, siitä mitä todella haluamme olla, mitä haluamme saavuttaa, niin olemme matkalla kohti henkilökohtaista mestaruutta. Tässä järjestyksessä, selvitä ensin kuka  ja millainen ihminen haluat olla, ja miten tavoitteesi liittyvät siihen. Meidän persoonallisuus luo persoonallisen tavan havaita maailmaa ja näin ollen muutos lähtee aina sisäisesti.

Tarvitsemme  tälle matkalle kompetenssin kehittämistä, tietoa, taitoa ja kokemusta, sillä ihminen motivoituu, kun koemme onnistumista ja saamme palautetta toiminnastamme.

Kolmas kivipaalu on vastuullisuus, kun olemme luvanneet itsellemme että minä teen osani, teen parhaani ja kun saamme tähän vastuullisuuteen mukaan muita ihmisiä, niin olemme hyvällä matkalla.

Mestaruus edellyyttää siis merkityksellisyyttä, kompentessia ja vastuullisuutta. Muista että peli käynnistyy sen jälkeen kun olet tehnyt itsellesi lupauksen henkilökohtaiseen mestaruuteen. Mieli tulee ehdottamaan monta kertaa paluuta vanhan tottumuksen polulle.

Jotta yritys saavuttaa huippusuorituksia, kaikkien toimijoiden tulee sisäistää korkea saavutuseetos.

Tämä on:

  1. Jatkuvaa oppimista
  2. Jatkuvaa prosessien parantamista
  3. Henkilökohtaisen vastuun osoittamista
  4. Henkilökohtaisen rohkeuden osoittamista

Huipputiimin toimintaperiaate ohjatkoon yhteistyötaitojani

Huipputiimi tarkoittaa sananmukaisesti sitä, että ymmärrämme että aina on enemmän kysymys meistä kun minusta, aina. Kaikilla on vahva tahtotila toimia toisten eteen, haluamme auttaa, tukea ja toimia toisille hyödyllisesti, näin syntyy luottamus, joka on aineeton ja arvokkain pääoma yhteisessä kulttuurissa.

Huipputiimissä kaikilla on mahdollisuus ilmaista mielipidetään vapaasti, ilman pelkoa henkisestä hyökkäämisestä. Huipputiimissä ymmärretään, että jokainen tekee osansa, jokainen.

Olemme saman  arvoisia ja meillä on yhteiset arvot ja säännöt, mutta meillä on eri rooleja ja tehtäviä. Tiesitkö, että huipputiimi rakennetaan ja siihen kasvetaan, se ei synny vahingossa ja se ei synny ellei jokaisen jäsenen pyrkimys ole sama.  Kuka seisoo rinnallasi, kun pimeys laskeutuu? Kenen rinnalla sinä seisot?

Ole ylpeä yksiköstäsi ja siitä mitä teet nyt

Ihminen antaa itsestään enemmän kun olemme ylpeitä yhteisöstä missä toimimme. Kun aidosti koet olevasti ylpeä, niin selkäsi on suorassa ja leuka ylhällä, seisot vahvasti ja luotat itseesi.

Oletko ylpeä työpaikastasi ja oletko ylpeä itsestäsi? Ylpeys on tunne joka kasvaa henkilökohtaisen mestaruuden ja sosiaalisen yhteyden myötä, ylpeys tietää rajansa.

HALUATKO, ETTÄ KERROMME LISÄÄ?
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.