Image

Harri Gustafsberg

FT, HTM

Harri on henkistä suorituskykyä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori. Lisäksi Harri on tietokirjailija ja palkittu yrityspuhuja.

Harrin kokemuksellinen tausta on kivenkova. Harri työskenteli Poliisin valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Hän lopetti yksikössä elokuussa 2014.

Rautaista kokemuksellista ammattitaitoa

Harrin käyttämä ja kehittämä valmennusmenetelmä kiinnostaa laajasti. Se on kokemuksellisesti happotestattu, tieteellisesti tutkittu ja vahvistettu menetelmä.

Harri Gustafsberg, Ph.D., iPREP Co-Creator and Coaching Strategist kuuluu Toronton Yliopiston HartLab tutkimus- ja kehittämistiimiin, sekä Koreha-hankkeen tutkimusryhmään (Kokonaisvaltainen resilienssin hallinta: yksilön mukautumisvalmiuden vahvistaminen osana kokonaisturvallisuutta), jonka toteuttavat Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu ja Ulkopoliittinen instituutti.

Esikoisteos "Mielen valmentamisella optimaaliseen suoritukseen" ilmestyi 2014. “Tilannetaju, päätä paremmin” Työpsykologian tohtori Helena Åhmanin kanssajulkaistiin syyskuussa 2017. Kirja valittiin vuoden 2018 parhaaksi bisneskirjaksi voitettuaan Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkinnon ja yleisöäänestyksen.

”Do people get shot because some cops Panic?” julkaistiin 2018, Karhuryhmä 2019, Taktinen Neuvottelu 2021 ja Karhuryhmä 2 2022

Tutustu julkaisuihin

Palkittua asiantuntijuutta

Teemu on toiminut asiantuntijana useissa alan kirjoissa, mm. Tohtori Helena Åhmanin ja Harri Gustafsbergin vuoden 2018 parhaaksi bisneskirjaksi palkitussa Tilannetaju kirjassa sekä Åhmanin vuoden 2020 parhaaksi bisneskirjaksi palkitussa Keskusteluälykkyys painetilanteissa kirjassa.

Hän on toiminut asiantuntijana usein myös mediassa, kuten Ylellä ja Ilta-sanomissa»

Teemu kirjoittaa tällä hetkellä omaa kirjaa Tee edes jotain - loitsu organisaatioiden toivonkantajille. Kirja tähtää tieto-, ja toimistotyössä toimivien johtajien sekä työntekijöiden parempaan vireystasoon, stressinhallintaan, paineen sietämiseen ja yhteistyökykyyn.

Liiketalouden Merkonomi ja Tradenomi tutkintojen lisäksi hän on Master Mind Coach® Certied Trainer, MB-Master Coach ja TL-Personal Trainer. Teemun valmennusfilosofian mukaan menestys on hyvinvoivan organisaation sivutuote.

Valmentajalla tulee olla rankka kokemuksellinen perusta, vahva tieteellinen perehtyneisyys, sekä kyky vaikuttaa valmennettaviin.
Harri Gustafsberg

Tutustu URSUS-valmennukseen

Harri ja Teemu kertovat videolla tarkemmin URSUS-stressi- ja resilienssivalmennuksesta.